Skopové a jehněčí maso je získávané z ovcí. V oblasti Balkánu, Indie, Kavkazu, Blízkého a Středního východu je nejčastěji užívaným druhem masa. Je oblíbené také v italské, francouzské, španělské či britské kuchyni. Dříve bylo poměrně rozšířené, ale dnes je jeho spotřeba mnohem nižší.
Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs4/farmapodskaloucz/home/www/wp-content/themes/efarm/templates/content-recipe-archive.php on line 99
Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs4/farmapodskaloucz/home/www/wp-content/themes/efarm/templates/content-recipe-archive.php on line 99
Skopové a jehněčí maso je získávané z ovcí. V oblasti Balkánu, Indie, Kavkazu, Blízkého a Středního východu je nejčastěji užívaným druhem masa. Je oblíbené také v italské, francouzské, španělské či britské kuchyni. Dříve bylo poměrně rozšířené, ale dnes je jeho spotřeba mnohem nižší.
Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs4/farmapodskaloucz/home/www/wp-content/themes/efarm/templates/content-recipe-archive.php on line 99
Skopové a jehněčí maso je získávané z ovcí. V oblasti Balkánu, Indie, Kavkazu, Blízkého a Středního východu je nejčastěji užívaným druhem masa. Je oblíbené také v italské, francouzské, španělské či britské kuchyni. Dříve bylo poměrně rozšířené, ale dnes je jeho spotřeba mnohem nižší.
Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs4/farmapodskaloucz/home/www/wp-content/themes/efarm/templates/content-recipe-archive.php on line 99
Skopové a jehněčí maso je získávané z ovcí. V oblasti Balkánu, Indie, Kavkazu, Blízkého a Středního východu je nejčastěji užívaným druhem masa. Je oblíbené také v italské, francouzské, španělské či britské kuchyni. Dříve bylo poměrně rozšířené, ale dnes je jeho spotřeba mnohem nižší.